Om oss


Sigrid Hviding

 


Britt Brakstad

 


Lars Steinar Hauge

 

Sigrid Hviding.

Utdannet sykepleier i 1979 og helsesøster i 1983. Etablerte undervisning i Samspillmetoden Dialog i 1993.  I starten rettet undervisningen seg hovedsaklig mot helsesøstre som skulle drive foreldreveiledning. I fortsettelsen har tilbudet utviklet seg fra å være et foreldreveiledningsprogram til å bli en modell for utvikling og endring i organisasjoner. Fra starten til d.d. har hun utdannet ca 50 fagpersoner i kompetansen trinn 1 og 2  i året. 

Britt Brakstad.

Utdannet førskolelærer i 1980. Erfaring som pedagogisk leder og styrer i barnehage. Utdannet i Samspillmetoden Dialog trinn 1 og 2 i 1999 og videre med trinn 3 i 2001. Utdannet fagpersoner i kommunal regi i Fyllingsdalen bydel i perioden 2001-2004. Sa opp sin stilling i Bergen kommune i 2004.  Fra den tid til d.d. har hun utdannet fagpersoner i regi av Sigrid Hviding kommunikasjon, ca 25 i året.

Lars Steinar Hauge.

Magister (Dr. Filosofi) med fagene filosofi, vitenskapsfilosofi, historie og nordisk. Han har dessuten pedagogisk utdanning. Han har undervist i filosofi og vitenskapsfilosofi i mange år ved Universitetet i Bergen, høgskoler og Folkeuniversitetet. Han er også siden 2010 knyttet til Universitetet i Athen som gjesteprofessor i filosofi og vitenskapsfilosofi.